Lussebullar utan gluten, laktos & ägg
Är det någon som har ett bra recept på lussebullar utan ovannämnda ingredienser men med rapsypulver så att de blir lite mjukare.
vore tacksam för svar
Skriven av Benny
Skrevs november 2009
Det finns ett recept på allergimat, som är gluten och ägg fri. Du kan byta ut grädden, mjölken och kesellan mot laktosfria alternativ istället.
Jag har tyvärr inte provat Raspys filmjölkmixer i bakning än så jag kan inte svara på hur resultatet blir. Posta gärna igen, så vi kan höra hur det gick :)
vore tacksam för svar
Skriven av Benny
Skrevs november 2009
Det finns ett recept på allergimat, som är gluten och ägg fri. Du kan byta ut grädden, mjölken och kesellan mot laktosfria alternativ istället.
Jag har tyvärr inte provat Raspys filmjölkmixer i bakning än så jag kan inte svara på hur resultatet blir. Posta gärna igen, så vi kan höra hur det gick :)
http://www.allergimat.com/recept.asp?id=585
MVH Lise-Lotte, www.instruktor.nu
Skriven av N
Skrevs december 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)