McDonalds och glutenfri hamburgerbröd

Hej.
1. Har någon ätit hamburgare med glutenfritt bröd i år, undrar om det smakar bra?

2. Kan man förvänta sig när man beställer glutenfritt bröd att brödet finns och brödet tillreds på rätt sätt som Svenska Celiakiförbundet har godkänt?

//Jimmy

Skriven av Jimmy
Skrevs juli 2009


Hej Jimmy!
Jag tycker personligen att McDonalds GF bröd är riktigt äckligt, lite unken smak och otroligt segt =( Har dessutom blivit sjuk vid två tillfällen då de värmt brödet i den vanliga grillen!!!

andra har säkert andra erfarenheter men peroligen håller jag mig till MAX där det är godare bröd och dom verkar överlag ha bättre koll.

Ha det gott!


Skriven av Jessica
Skrevs juli 2009


Jag åt faktist McDonals idag med glutenfritt bröd :P

Jag tycker att McDonals bröd är mycket godare än BurgerKings! Är ju inte sjuuukt gott men rätt så (man kan ju inte förvänta sig så mycket av glutenfritt bröd) Har själv aldrig ätit på Max så jag vet inte.

Skriven av Gäst
Skrevs juli 2009


De har mycket godare bröd nu än vad de hade förut och jag åt där senast förra veckan. Det är ganska kompakt men det smakar gott. Förut hade de någon variant som ofta var jättesegt.

Skriven av Gäst
Skrevs juli 2009


Max är bäst utan tvekan. Mcdonalds är inget vidre. burger king helt okey

Skriven av Martina
Skrevs juli 2009


Hej

Personligen tycker jag att Donkens bröd är de bästa i hästvägar! De är inte alls lika svampiga och sega som jag tycker Max bröd är. Sen är Max bröd inte hamburgarbröd i min mening då det är ett itu delat bröd i stil med pita bröd. Det saknar också den typiska formen och fröna. En liten notis i ämnet kan vara att GF HBbröd endast finns i skandinavian såvitt jag vet. Efter att ha läst allas kommentarer tror jag det bästa du kan göra är att testa och skapa din egen uppfattning =) Lycka till!!

Skriven av Johanna
Skrevs juli 2009


JAg vill verkligen varna alla som äter på Donken att dä värmer det glutenfria brödet i samma brödrostar som det vanliga brödet. Iom att jag själv i unga år jobbade i denna bransch så kan jag säga att det är FULLT med smulor i rosten.

Jag har haft ett 20 minuter långt samtal med "produktchefen" på huvudkontoret i Sthlm angående detta och blev faktiskt ganska illa bemött. Då jag påpekade att de erbjuder ett glutenfritt alternativ med lagar det PÅ brödsmulor. Svaret i kort var att om man är SÅ känslig så skall man inte äta där då de erbjuder detta som en extra service. Även efter att jag försökt att föklara att vad det innebär så var hon inte med på noterna.

Om vi äter på Donken så tvingar jag dem att tillaga brödet i micron istället. Men sonen föredrar MAx bröd och det gör jag med som provsmakat. På MAX har de även som rutin att värma brödet i micron istället för i rosten.

Ett glutenfri hamburgare från Donken är inte glutenfri när den hamnar på brickan...tyvärr!

Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2009


VA?? Har MAX glutenfritt oxå??

Skriven av Valerie
Skrevs september 2009


Jag måste också starkt promota för Max. Klart godast hamburgare (rent generellt enligt mig) och bäst bröd. :)

Skriven av Gäst
Skrevs september 2009


Personligen tycker jag att McDonalds bröd är segt, äckligt och smuligt.

Burger King är helt okej men MAX är den klara favoriten :) Efter att jag fått vänja mig ett tag att äta gf-bröd blev det faktiskt till och med gott! ;)

Skriven av Jessica
Skrevs februari 2010


Sibylla har också glutenfritt hamburgerbröd.

Skriven av Jess
Skrevs juli 2010


Vi var på McDonals igår och min son har celiaki. De hade bytt bröd och min son tyckte att de var helt OK!

Skriven av catrin
Skrevs juli 2010


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier