Mikrovågsugn på jobbet eller skolan
Har precis fått reda på att jag är glutenintolerant efter en biopsin på gastroskopiundersökning. Nu undrar jag, vet ni hur OK det är att använda samma mikrovågsugn som de andra på jobbet eller där man pluggar? Kan gluten "hoppa över" till min glutefria mat när jag kör min mat i mikron???
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Vill du vara hundra på att inte något skall "hoppa" ner från taket(typ gammal skvätt)på din tallrik så rekomenderar jag plastkåpa. Köper du billigt på typ Maxi. Bra för det skvätter inte, och rengöring blir minimal. Kåpan kan du ju bara diska innan du skall använda den om någon annan har varit där före../Lars
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Jag själv använder matlåda varje dag och micrar men har maten i en plastlåda. Gläntar på locket och micrar.. Don´t worry, be happy and good luck!/Lars
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
OK, kanske vågar göra det. Än så länge har jag bara vågat käka kalla sallader som jag blandar ihop hemma och det kommer man ju att bli urless på efter ett tag. Men det känns lite jobbigt. Man är så himla osäker på vad man kan göra och inte göra......
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Vill du vara hundra på att inte något skall "hoppa" ner från taket(typ gammal skvätt)på din tallrik så rekomenderar jag plastkåpa. Köper du billigt på typ Maxi. Bra för det skvätter inte, och rengöring blir minimal. Kåpan kan du ju bara diska innan du skall använda den om någon annan har varit där före../Lars
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Jag själv använder matlåda varje dag och micrar men har maten i en plastlåda. Gläntar på locket och micrar.. Don´t worry, be happy and good luck!/Lars
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
OK, kanske vågar göra det. Än så länge har jag bara vågat käka kalla sallader som jag blandar ihop hemma och det kommer man ju att bli urless på efter ett tag. Men det känns lite jobbigt. Man är så himla osäker på vad man kan göra och inte göra......
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)