Mikrovågsugn på jobbet eller skolan

Har precis fått reda på att jag är glutenintolerant efter en biopsin på gastroskopiundersökning. Nu undrar jag, vet ni hur OK det är att använda samma mikrovågsugn som de andra på jobbet eller där man pluggar? Kan gluten "hoppa över" till min glutefria mat när jag kör min mat i mikron???

Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009


Vill du vara hundra på att inte något skall "hoppa" ner från taket(typ gammal skvätt)på din tallrik så rekomenderar jag plastkåpa. Köper du billigt på typ Maxi. Bra för det skvätter inte, och rengöring blir minimal. Kåpan kan du ju bara diska innan du skall använda den om någon annan har varit där före../Lars

Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009


Jag själv använder matlåda varje dag och micrar men har maten i en plastlåda. Gläntar på locket och micrar.. Don´t worry, be happy and good luck!/Lars

Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009


OK, kanske vågar göra det. Än så länge har jag bara vågat käka kalla sallader som jag blandar ihop hemma och det kommer man ju att bli urless på efter ett tag. Men det känns lite jobbigt. Man är så himla osäker på vad man kan göra och inte göra......

Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier