Mjölkprotein i fritös
Är det någon som har erfarenhet av mjölkprotein i fritös? Låt säga att det har friterats ostbollar och lite ost har läkt ut. Sen friterar man pommes i samma olja. Fritösen håller konstant 190 grader. Händer det något med proteinet i den värmen eller är den lika farlig för en mjölkproteinallergiker?
Skriven av C
Skrevs september 2023
Jag skulle inte ta den risken. visserligen händer det en sönderdelning av mjölkproteinet men det är slumpmässigt så den aktiva delen för mjölproteinallergiker kan finnas kvar.
Skriven av Louise
Skrevs oktober 2023
Skriven av C
Skrevs september 2023
Jag skulle inte ta den risken. visserligen händer det en sönderdelning av mjölkproteinet men det är slumpmässigt så den aktiva delen för mjölproteinallergiker kan finnas kvar.
Skriven av Louise
Skrevs oktober 2023
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)