Mjölk, Ägg, Havre, Råg....

Jag är allergisk mot en hel del mat:

Mjölkprotein, ägg, havre, råg, majs, vanilj, tomat,kiwi, apelsin, mandariner/satsumas, ananas, banan, äpple...

Jag skulle vilja ha tips på mat jag skulle kunna äta! ;)

Jag är inte glutenintolerant, men på sätt vis är jag det ändå - jag tål vetemjöl men inte havre och råg, och mat som är glutenfri innehåller majs, som jag inte heller tål...

Tar gärna emot lite tips på kost och lite länkar på sidor där man kan köpa allergimat (förutom denna såklart)!!

Skriven av THERESE
Skrevs maj 2011


Gunilla Lindeberg och Annika Wesslén har skrivit en bok som heter "Gott utan gluten, soja, laktos vete mjölk ägg". Den kan jag varmt rekomendera, mycket goda recept och bra tips på vad man kan byta ut de ämnen som man är allergisk emot.

Skriven av Sandra
Skrevs maj 2011


Hej Therése =D Kul att hitta dig här!!! Den kokboken håller jag med om att den är suverän helt klart. Har för mig att den inte var alltför dyr heller!!!! Kram /Helle

Skriven av Helle
Skrevs juni 2011


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier