Mjölkfri smögensås???
Är det någon som lyckats göra en ätbar mjölkfri smögensås?????
Skriven av Helle
Skrevs januari 2011
Red av oatly imat med lite mjöl, krydda med hummerfond salt peppar och dill. Jättegott!
Skriven av Gäst
Skrevs januari 2011
Skriven av Helle
Skrevs januari 2011
Red av oatly imat med lite mjöl, krydda med hummerfond salt peppar och dill. Jättegott!
Skriven av Gäst
Skrevs januari 2011
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)