Mjölkfri sockerkaka

Denna sockerkakan är ju mjölkfri i grunden men ibland kan det var bra att få ideér. Själv glömde jag bort att min vanliga sockerkaka gick alldeles utmärkt även efter vi fick besed om mjölkallergin.
2 Ägg
2 dl Socker
1½ dl vatten
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Ev smaktillsats: Kakao, Citron/apelsin, banan m.m
Mjölkfritt smör och skorpemjöl till formen.
Vispa ägg o socker poröst,häll i vattnet och ev vätske-smaktillsats
Blanda de torra ingredienserna inkl ev torr smaktillsats och vänd ner i äggsmeten
Grädda i 175 grader i ca 30 minuter.
Favoriten här hemma är choklad med pepparmintsdroppar i.

Skriven av Katarina
Skrevs februari 2004


Inga svar har skrivits ännu.

Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier