Naturligt glutenfritt...?

Jag har kommit på att jag reagerar efter jag har ätit korv, som ska vara glutenfri. Den innehåller enbart kött, koksalt, kryddor och e450, e250 och e300. Jag äter naturligt glutenfritt och blir så fundersam över att jag reagerar på den. Är någon av dessa ämnen inte naturligt glutenfria eller kan jag reagera på samma sätt på ngt av dessa ämnen? Hjälp en frustrerad!

Skriven av Sofia
Skrevs september 2008


Hej
Jag har en bok med misstänkta Enr där det står så här:
E450 framställs av fosforsyra. Stabiliserings- och förtjockningsmedel som kan orsaka störningar i matsmältningsenzymerna och öka upptaget av en del giftiga tungmetaller.
Så kanske det kan vara det E numret som ställer till det.


Skriven av Gäst
Skrevs januari 2009


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier