Ni som testat Rapsy Frutty
Hej! :) Jag har beställt hem Rapsy Frutty och har gjort fil utav det. På förpackningen står det att den ska stå och svälla, helst över natten. Är det för det ska bli godare smak? För jag är så enormt hungrig och skulle vilja äta den nu.. men tänkte så man inte får problem med magen? Det är väl bara smaksak dom menar?
Skriven av Sandra
Skrevs juni 2009
Tror inte det är farligt att äta tidigare. Det som händer när den får stå är att den blir tjockare och inte så "pulvrig"
Den går att äta direkt om man så önskar. Får den stå så blir det godare och fylligare smak och pulvret löser sig ordentligt
Skriven av Louise
Skrevs juni 2009
Skriven av Sandra
Skrevs juni 2009
Tror inte det är farligt att äta tidigare. Det som händer när den får stå är att den blir tjockare och inte så "pulvrig"
Hoppas du tycker det är gott :)
Skriven av Linnea
Skrevs juni 2009
Den går att äta direkt om man så önskar. Får den stå så blir det godare och fylligare smak och pulvret löser sig ordentligt
Skriven av Louise
Skrevs juni 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)