Pågen Jätterasker
Är det någon annan med äggallergi som reagerat på pågen jätterasker. Min dotter fick nässelfeber igår och jag kan inte förstå varför, det enda jag kan tänka mig är brödet.
Skriven av Karin
Skrevs januari 2007
Eftersom Pågens jättefranska bakas med färska ägg, så kan det ju mycket väl hända... Frågan är om de bakas i samma formar? Planeras tillverkningen så att rasker bakas efter rengöring? Det kan ju ändå finnas spår av ägg, tycker man... Ring dem och fråga!
Skriven av Lisa
Skrevs februari 2007
Skriven av Karin
Skrevs januari 2007
Eftersom Pågens jättefranska bakas med färska ägg, så kan det ju mycket väl hända... Frågan är om de bakas i samma formar? Planeras tillverkningen så att rasker bakas efter rengöring? Det kan ju ändå finnas spår av ägg, tycker man... Ring dem och fråga!
Skriven av Lisa
Skrevs februari 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)