Pannkakor
Jag brukar ersätta varje ägg i pannkakereceptet med 1 msk sojamjöl. Fungerar utmärkt
Skriven av Annette
Skrevs september 2004
Det brukar gå bra att bara hoppa över äggen helt. Dock bör man göra pannkakorna något mindre för att de ska hålla i hop bra. Jag gör oftast smeten ganska tunn men det är en smaksak.
Skriven av Annette
Skrevs september 2004
Det brukar gå bra att bara hoppa över äggen helt. Dock bör man göra pannkakorna något mindre för att de ska hålla i hop bra. Jag gör oftast smeten ganska tunn men det är en smaksak.
Det ska även gå att ersätta varje ägg med en tsk fiberhusk som blandas ned, dock tycker jag att resultatet blir bättre utan.
Skriven av Katarina
Skrevs oktober 2004
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)