Perfekt glutenfritt bröd med SoftBake
Har någon testat nyheten SoftBake från Lindroos Hälsa? Verkar riktigt lovande!
”Egenskaperna i SoftBake bidrar med volym och fluffighet som du aldrig sett tidigare. Utmaningen med glutenfri bakning är många och SoftBake löser två av dessa problem, volym och fluffigt.”
Skriven av Anna
Skrevs april 2022
Tyvärr inte provat men det kanske man skulle testa. Tycker alltid att när jag bakar så blir det lätt lite ”döbakat”, inte så fluffigt. Lite hjälp på traven hade varit super. Tack för tipset. : )
Skriven av Johan
Skrevs april 2022
”Egenskaperna i SoftBake bidrar med volym och fluffighet som du aldrig sett tidigare. Utmaningen med glutenfri bakning är många och SoftBake löser två av dessa problem, volym och fluffigt.”
Skriven av Anna
Skrevs april 2022
Tyvärr inte provat men det kanske man skulle testa. Tycker alltid att när jag bakar så blir det lätt lite ”döbakat”, inte så fluffigt. Lite hjälp på traven hade varit super. Tack för tipset. : )
Skriven av Johan
Skrevs april 2022
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)