Pollen blir värre av mat
Har hört att ens pollenallergi blir värre när man äter speciella råvaror. Någon som vet om det stämmer och vad man i så fall ska undvika?
Skriven av Anna
Skrevs mars 2022
Det är viktigt att du inte undviker mer än nödvändigt, det är väldigt individuellt vad man korsreagerar på.
Mer kan du läsa här
[a]https://www.allergimat.com/page.asp?id 504&namn Korsallergi-4[/a]
Skriven av Louise
Skrevs mars 2022
Utan att ha någon som helst vetenskaplig kunskap eller belägg.
Skriven av Anna
Skrevs mars 2022
Det är viktigt att du inte undviker mer än nödvändigt, det är väldigt individuellt vad man korsreagerar på.
Mer kan du läsa här
[a]https://www.allergimat.com/page.asp?id 504&namn Korsallergi-4[/a]
Skriven av Louise
Skrevs mars 2022
Utan att ha någon som helst vetenskaplig kunskap eller belägg.
Min upplevelse är att när jag vägde 10kg mer och åt mkt mer än jag gör idag.
Så var jag överkänslig mot mjölk och gluten.
Jag var dessutom allergisk/överkänslig mot katt, häst och hund.
När jag minskade min kost till 1/3 av vad jag åt förut och dessutom fastar 1 dag i veckan, så har alla överkänsligheter försvunnit.
Idag kan jag sova med en katt bredvid mitt huvud utan problem.
Jag äter förövrigt vegetariskt idag också men fuskar ibland med lite fisk/skagenröra.
Skriven av Eleonor
Skrevs mars 2022
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)