Puré
Halloj!
Är det någon som kan tipsa hur jag skall tillaga puré åt min lilla 6mån allergiker på ris, griskött och (blomkål)(läkar ord.), försökte med att koka riset och mixa men det blev nästan som klister, åså kokade jag grisfärs och mixade med riset, men det var ju så klistrigt att det verkade som han hade svårt att svälja ner det.
Skriven av Eva-Lotta
Skrevs april 2005
Hej!
När jag gör puréer till min grabb har jag i en rejäl klick med smör, vilket gör konsistensen mjukare. Späder även med det vattnet jag kokt grönsakerna i om det behövs. Det brukar bli hur bra som helst!
Lycka till.
/Tessan
Skriven av Tessan
Skrevs april 2005
Är det någon som kan tipsa hur jag skall tillaga puré åt min lilla 6mån allergiker på ris, griskött och (blomkål)(läkar ord.), försökte med att koka riset och mixa men det blev nästan som klister, åså kokade jag grisfärs och mixade med riset, men det var ju så klistrigt att det verkade som han hade svårt att svälja ner det.
Skriven av Eva-Lotta
Skrevs april 2005
Hej!
När jag gör puréer till min grabb har jag i en rejäl klick med smör, vilket gör konsistensen mjukare. Späder även med det vattnet jag kokt grönsakerna i om det behövs. Det brukar bli hur bra som helst!
Lycka till.
/Tessan
Skriven av Tessan
Skrevs april 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)