RIS?
Har läst på nån sida att är man mjölkproteinintolerant så ska man inte äta saker som de står "glutenfri" för de kan vara spår! Stämmerde? för tex på uncle bens ris står de så, men jag vet inte om kan äta de eller inte, tacksam för svar!!
Skriven av Fredrik
Skrevs september 2005
Mjölk och gluten har inget samband..? förstår inte riktigt din fråga
Skriven av Viktoria
Skrevs september 2005
kan jag äta de riset om jag är mjölkproteinintolerant? Har precis fått diagnosen så jag kan inte så mycke gällande detta ännu
Skriven av Fredrik
Skrevs september 2005
Ja visst kan du det.. Så länge det inte ingår någon form av mjölk bland ingredienserna så är det okej,, Glutenalleri har inget med mjölk att göra där är det mjöl som är boven.. Så glutenfritt och mjölkfritt är två HELT skilda saker.. Men svaret på din fråga är Ja du kan äta ris även pasta går bra
Skriven av Viktoria
Skrevs september 2005
Hej!
Det kan vara ihopblandning med veteallergi, då kan man inte äta glutenfritt, min dietist sa att det var för att det var vetestärkelse i. Men som sagt, absolut ok om man är mjölkallergiker. Min pojk äter saker som det står kan innehålla spår, och det fungerar för honom. Små mängder mjölk ger inte några stora reaktioner, så vi tycker det är värt det! Tex. Becel margarin och viss isglass.
Skriven av Maria
Skrevs september 2005
Om du bara är allergisk mot mjölk kan du äta ris utan problem. (Jag har då aldrig hört nåt om att man inte kan äta glutenfritt som mjölkallergiker) Ris innehåller naturligtvis ingen mjölk alls och kan ätas av alla utom de som är allergiska mot just ris
Skriven av Fredrika
Skrevs september 2005
Skriven av Fredrik
Skrevs september 2005
Mjölk och gluten har inget samband..? förstår inte riktigt din fråga
Skriven av Viktoria
Skrevs september 2005
kan jag äta de riset om jag är mjölkproteinintolerant? Har precis fått diagnosen så jag kan inte så mycke gällande detta ännu
Skriven av Fredrik
Skrevs september 2005
Ja visst kan du det.. Så länge det inte ingår någon form av mjölk bland ingredienserna så är det okej,, Glutenalleri har inget med mjölk att göra där är det mjöl som är boven.. Så glutenfritt och mjölkfritt är två HELT skilda saker.. Men svaret på din fråga är Ja du kan äta ris även pasta går bra
Skriven av Viktoria
Skrevs september 2005
Hej!
Det kan vara ihopblandning med veteallergi, då kan man inte äta glutenfritt, min dietist sa att det var för att det var vetestärkelse i. Men som sagt, absolut ok om man är mjölkallergiker. Min pojk äter saker som det står kan innehålla spår, och det fungerar för honom. Små mängder mjölk ger inte några stora reaktioner, så vi tycker det är värt det! Tex. Becel margarin och viss isglass.
Skriven av Maria
Skrevs september 2005
Om du bara är allergisk mot mjölk kan du äta ris utan problem. (Jag har då aldrig hört nåt om att man inte kan äta glutenfritt som mjölkallergiker) Ris innehåller naturligtvis ingen mjölk alls och kan ätas av alla utom de som är allergiska mot just ris
Skriven av Fredrika
Skrevs september 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)