Ravioli
Är det nån som har ett recept på glutenfri ravioli?? Älskar det och saknar det!
Tack så JÄTTEmycket på förhand!!
Yukio =D
Skriven av Yukio
Skrevs november 2004
1 ägg och 1 tsk. fiberHUSK per 100 gr. mjölmix + lite olja och vatten till lagom konsistens. TIPS! Använd pastamaskin, då får man tunna och bra plattor som man kan göra ravioli av =) OBS! Använd inte salt i degen, salta vattnet istället.
Skriven av Kristina
Skrevs december 2004
Tack så JÄTTEmycket på förhand!!
Yukio =D
Skriven av Yukio
Skrevs november 2004
1 ägg och 1 tsk. fiberHUSK per 100 gr. mjölmix + lite olja och vatten till lagom konsistens. TIPS! Använd pastamaskin, då får man tunna och bra plattor som man kan göra ravioli av =) OBS! Använd inte salt i degen, salta vattnet istället.
Skriven av Kristina
Skrevs december 2004
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)