Resebröd
Är det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja.
Hej
bäst är att ta med sempers knäckebröd, spola under kallt vatten så det blir blött ordentligt, sen in med det i brödpåse och låt det ligga så en- två timmar. Sen kan du njuta av läkert "hönekakebröd".
Funkar alltid!
Skriven av Anette
Skrevs juli 2007
Mvh Antonia
Skriven av Virginia
Skrevs juli 2007
Hej
bäst är att ta med sempers knäckebröd, spola under kallt vatten så det blir blött ordentligt, sen in med det i brödpåse och låt det ligga så en- två timmar. Sen kan du njuta av läkert "hönekakebröd".
Funkar alltid!
Skriven av Anette
Skrevs juli 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)