Resebröd
Är det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja.
Skriven av Virginia
Skrevs juli 2007
Har du prövat Mixwells Fullkornsmix? Det är syrat och borde hålla lite längre.
Skriven av Louise
Skrevs juli 2007
Jag tror att jag har bakat det någon gång, men jag gör ett nytt försök och tar med mig det på resan. Tack!
Skriven av Virginia
Skrevs juli 2007
Jag hade med mig Stekpannebröd, som tunnbröd, till Spanien. Det åt jag av i 1 ½ vecka utan problem. Receptet är från Semper tror jag.
Skriven av Julia
Skrevs augusti 2007
Skriven av Virginia
Skrevs juli 2007
Har du prövat Mixwells Fullkornsmix? Det är syrat och borde hålla lite längre.
Skriven av Louise
Skrevs juli 2007
Jag tror att jag har bakat det någon gång, men jag gör ett nytt försök och tar med mig det på resan. Tack!
Skriven av Virginia
Skrevs juli 2007
Jag hade med mig Stekpannebröd, som tunnbröd, till Spanien. Det åt jag av i 1 ½ vecka utan problem. Receptet är från Semper tror jag.
Skriven av Julia
Skrevs augusti 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)