Risnudlar?

Är det någon som ätit Santa Marias risnudlar Är dessa ok för glutenintoleranta? Står bara ris o vatten som ingredienser. Men det låter konstigt tycker jag, kan de missat någon ingrediens. Jag har så vaga symtomer så även om jag äter o det är lite gluten i är det inte säkert jag märker det. Så är det någon som har starka symptomer som ätit risnudlar och det har funkat?
/Annetet

Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004


Jag är känslig för gluten o jag brukar äta risnudlarna. Jag har inte kännt ngt när jag äter dem och jag blir ganska dålig om jag får i mig gluten. Så jag tror att du kan äta dem o inte oroa dig! Ha det bra o lycka till

Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004


Hej Sofia, du som mår direkt dåligt om du får i dig gluten, hur länge mår du dåligt? Alltså jag har genom åren haft molande magvärk som kommit och gått och sen näringsbrist. Och nu har jag ätit glutenfritt i ett år och jag vet ju inte hur jag reagerar om jag nu av misstag skulle äta gluten. Hur reagerar du? Och om du tex får magvärk hur länge håller den i sig?
/Annette

Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004


hej! Jag får jätte ont i magen o gaser. Det är hemskt så man undviker det så mkt det går. Det brukar hålla i sig ett par timmar.. Men sen går det över. Jag är känslig för laktos oxå så jag vet ju inte alltid vad det är jag reagerar över. Jag försöker äta så strikt som möjligt men det är svårt. Maila gärna om du undrar ngt.. Kram

Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004


Hej,
Om det bara står Ris o vatten så skall de bara innehålla det. Jag äter själv Santa Marias risnudlar ibland ( + något till märke, som bara är ris o vatten) och känne rmig inte konstig efteråt. Reagerar även jag rätt snabbt annars :P
/Pia

Skriven av Pia
Skrevs april 2004


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier