Risnudlar?
Är det någon som ätit Santa Marias risnudlar Är dessa ok för glutenintoleranta? Står bara ris o vatten som ingredienser. Men det låter konstigt tycker jag, kan de missat någon ingrediens. Jag har så vaga symtomer så även om jag äter o det är lite gluten i är det inte säkert jag märker det. Så är det någon som har starka symptomer som ätit risnudlar och det har funkat?
/Annetet
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004
Jag är känslig för gluten o jag brukar äta risnudlarna. Jag har inte kännt ngt när jag äter dem och jag blir ganska dålig om jag får i mig gluten. Så jag tror att du kan äta dem o inte oroa dig! Ha det bra o lycka till
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Hej Sofia, du som mår direkt dåligt om du får i dig gluten, hur länge mår du dåligt? Alltså jag har genom åren haft molande magvärk som kommit och gått och sen näringsbrist. Och nu har jag ätit glutenfritt i ett år och jag vet ju inte hur jag reagerar om jag nu av misstag skulle äta gluten. Hur reagerar du? Och om du tex får magvärk hur länge håller den i sig?
/Annette
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004
hej! Jag får jätte ont i magen o gaser. Det är hemskt så man undviker det så mkt det går. Det brukar hålla i sig ett par timmar.. Men sen går det över. Jag är känslig för laktos oxå så jag vet ju inte alltid vad det är jag reagerar över. Jag försöker äta så strikt som möjligt men det är svårt. Maila gärna om du undrar ngt.. Kram
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Hej,
Om det bara står Ris o vatten så skall de bara innehålla det. Jag äter själv Santa Marias risnudlar ibland ( + något till märke, som bara är ris o vatten) och känne rmig inte konstig efteråt. Reagerar även jag rätt snabbt annars :P
/Pia
Skriven av Pia
Skrevs april 2004
/Annetet
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004
Jag är känslig för gluten o jag brukar äta risnudlarna. Jag har inte kännt ngt när jag äter dem och jag blir ganska dålig om jag får i mig gluten. Så jag tror att du kan äta dem o inte oroa dig! Ha det bra o lycka till
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Hej Sofia, du som mår direkt dåligt om du får i dig gluten, hur länge mår du dåligt? Alltså jag har genom åren haft molande magvärk som kommit och gått och sen näringsbrist. Och nu har jag ätit glutenfritt i ett år och jag vet ju inte hur jag reagerar om jag nu av misstag skulle äta gluten. Hur reagerar du? Och om du tex får magvärk hur länge håller den i sig?
/Annette
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2004
hej! Jag får jätte ont i magen o gaser. Det är hemskt så man undviker det så mkt det går. Det brukar hålla i sig ett par timmar.. Men sen går det över. Jag är känslig för laktos oxå så jag vet ju inte alltid vad det är jag reagerar över. Jag försöker äta så strikt som möjligt men det är svårt. Maila gärna om du undrar ngt.. Kram
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Hej,
Om det bara står Ris o vatten så skall de bara innehålla det. Jag äter själv Santa Marias risnudlar ibland ( + något till märke, som bara är ris o vatten) och känne rmig inte konstig efteråt. Reagerar även jag rätt snabbt annars :P
/Pia
Skriven av Pia
Skrevs april 2004
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)