Semlor utan mjölkprotein och soja samt nötter...
Nu när det börjar närma sig tiden för semlor så tänkte jag slänga ur mig en fråga eller fler. Finns det någon som har recept på semlor som INTE innehåller Mjölkprotein, Soja och Nötter. Vill ju så gärna ge min man och mina barn hetvägg som vi alla älskar. Vore ytterst tacksam för svar.
Skriven av Lena
Skrevs februari 2009
En fråga i samma ämne g'ller ifall det finns något bageri i Stockholm som bakar gluten- laktos och nötfria semlor
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Hej!
Jag bakar släta bullar på kokosgrädde. Kan fyllas med valfri vispbar gräddersättning
Kjula Hembageri, naturligt fritt från gluten och mjölk tel 016/24350
www.kjulahembageri.se
Hälsningar Helena
Skriven av Helena
Skrevs februari 2009
Jag bakar släta bullar på vatten eller havremjölk och fyller med valfri sylt och vispad havregrädde (Oatly).
Jag har en fråga nag havre"grädden" går den att vispa, det var någon som skrev det och jag belv fundrerad över om det gick. Har testat den vispbara sojagrädden och den var inte om tyckt, den åkte ut fort ur munnen. Tacksam för svar
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Det finns en havregrädde som går att vispa, det är inte säkert att den står i kyldisken dock utan den kan även stå bland de övriga allergivänliga varorna. Det jag gjorde då min ena dotter var mjölk-och sojaallergisk var att blanda den vispbara havregrädden med den vispbara kokosgrädden. En mycket omtyckt blandning hos alla i familjen.
Skriven av Lena
Skrevs februari 2009
En fråga i samma ämne g'ller ifall det finns något bageri i Stockholm som bakar gluten- laktos och nötfria semlor
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Hej!
Jag bakar släta bullar på kokosgrädde. Kan fyllas med valfri vispbar gräddersättning
Kjula Hembageri, naturligt fritt från gluten och mjölk tel 016/24350
www.kjulahembageri.se
Hälsningar Helena
Skriven av Helena
Skrevs februari 2009
Jag bakar släta bullar på vatten eller havremjölk och fyller med valfri sylt och vispad havregrädde (Oatly).
Om alla i vår familj ska äta samma sak så måste det vara utan mjölk, soja, mandel, nötter, jordnötter, stenfrukter och ägg. Fattas bara att någon blir glutenintollerant också! ;-)
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Jag har en fråga nag havre"grädden" går den att vispa, det var någon som skrev det och jag belv fundrerad över om det gick. Har testat den vispbara sojagrädden och den var inte om tyckt, den åkte ut fort ur munnen. Tacksam för svar
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Det finns en havregrädde som går att vispa, det är inte säkert att den står i kyldisken dock utan den kan även stå bland de övriga allergivänliga varorna. Det jag gjorde då min ena dotter var mjölk-och sojaallergisk var att blanda den vispbara havregrädden med den vispbara kokosgrädden. En mycket omtyckt blandning hos alla i familjen.
Mvh. Katarina
Skriven av Katarina
Skrevs februari 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)