Sempers linguine (fullkorn)

Jag är veteallergiker och glutenintolerant och åt Sempers linguine (fullkorn) idag och fick en allergisk reaktion. Fick mycket utslag i hela ansiktet och blev lite vimsig.

Jag förstår inte varför jag fick denna allergiska reaktion,dock är jag säker på att det var linguine som jag reagerade på. Resten av maten jag åt vet jag till 100% var vete- och glutenfritt.

Var det för att det var fullkorn i denna pasta? Innehållsförteckning nedan:

Ingredienser:

Majsstärkelse, potatismjöl, risstärkelse, sojamjöl, stabiliseringsmedel (cellulosa), äppelfiber, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg. fettsyror).

Skriven av Gäst
Skrevs december 2014


Inga svar har skrivits ännu.

Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier