Sempers linguine (fullkorn)
Jag är veteallergiker och glutenintolerant och åt Sempers linguine (fullkorn) idag och fick en allergisk reaktion. Fick mycket utslag i hela ansiktet och blev lite vimsig.
Jag förstår inte varför jag fick denna allergiska reaktion,dock är jag säker på att det var linguine som jag reagerade på. Resten av maten jag åt vet jag till 100% var vete- och glutenfritt.
Var det för att det var fullkorn i denna pasta? Innehållsförteckning nedan:
Ingredienser:
Majsstärkelse, potatismjöl, risstärkelse, sojamjöl, stabiliseringsmedel (cellulosa), äppelfiber, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg. fettsyror).
Skriven av Gäst
Skrevs december 2014
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)