Soja..
Nyligen fått reda på att jag är glutenintolerant. Hur är det med soja. Kan man äta det eller inte???
Skriven av Sara
Skrevs januari 2003
tjena tjena. Svaret finns hos dr SCUF.
Skriven av Sara
Skrevs januari 2003
tjena tjena. Svaret finns hos dr SCUF.
"Faktiskt är det så att glutenet försvinner i processen då man tillverkar soyasås. Varför Soyasås är helt ok för glutenintoleranta!"
Ha det bra. La
Skriven av linda
Skrevs januari 2003
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)