Spår
Är det farligt att äta choklad där det står, "kan innehålla spår av mjölk". Eller är det alldeles för lite för att vara farligt eller att man ska få ont i magen?
För det första så är frågan, är du intolerant eller allergisk? En intolerans innebär ju att du om du får i dig mer mjölksocker än din tarm klarar av att bryta ner att du blir dålig, men det läker av och kroppen repar sig. Där får man helt enkelt prova sig fram vilkennivå man klarar, en del klarar inget andra klarar vissa mängder. Är du däremot allergisk, ja då är det inget som gäller för att inte få en reaktion.
Hoppas att det gav dig en vink!
Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs december 2007
Mvh // Cim
Skriven av Cim
Skrevs december 2007
För det första så är frågan, är du intolerant eller allergisk? En intolerans innebär ju att du om du får i dig mer mjölksocker än din tarm klarar av att bryta ner att du blir dålig, men det läker av och kroppen repar sig. Där får man helt enkelt prova sig fram vilkennivå man klarar, en del klarar inget andra klarar vissa mängder. Är du däremot allergisk, ja då är det inget som gäller för att inte få en reaktion.
Hoppas att det gav dig en vink!
Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs december 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)