Spanien, matallergi
Ska åka till Spanien november 2013. Då jag får anafylaktisk chock av mjölkprodukter, både laktos och protein är jag lite fundersam hur det ska gå. Är även allergisk mot ägg och griskött. Är det någon som har erfarenhet av resor till Spanien, kanske rent av vet någon restaurang som kan kännas trygg att besöka. Jag tror att svenskägd restaurang och ett svenskägt hotell skulle underlätta.
Skriven av Marie
Skrevs december 2012
Skriven av Marie
Skrevs december 2012
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)