Stuvning och andra klibbiga tipps
Hur kan jag göra stuvning eller få andra kok (tex en gryta) att tjockna utan att använda någon typ av frö. Dvs jag vill inte använda majs, mjöl, guinoa eller vad nu alla heter. Kan man göra detta helt utan att använda stärkelse som potatis etc?
Skriven av henke
Skrevs oktober 2012
Reducering är mitt bästa tips då. Det är ju matlagning i toppklass men tar lite tid istället :-)
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2012
Skriven av henke
Skrevs oktober 2012
Reducering är mitt bästa tips då. Det är ju matlagning i toppklass men tar lite tid istället :-)
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)