Tester inom intolerans.
Hej.
Jag ser att viss Celaki kan testas, men se till att ett antal är intolerant mot de olika sädesslgen och ej oljan i gluten. Det finns flera olika intolerans samt mot fettintolleranser också, då är alla fetter knepiga ja. En del får korsreaktioner av olika mjöl sorter mot pollen och djur/växter. Många tål heller ej att partner äter gluten. Så glad är vi idag, att samtliga har kännedom om att låglaktos och lågprotein mot fettkontroll är en mycket god/livsnödvändig balans samt så många fina möjligheter att köpa olika glutenfritt och övriga intolerans fria produkter. Rårismjöl . Tack för det. Samt Organia produkter mot Rårispasat och annat kanske kan ordnas, också toppen Rårisprodukter ja. Så fint .
Åse
Skriven av Åse
Skrevs december 2010
Viktigt är ordet lågkolhydrat som verksam substans för att balansera intolerans reaktioner, ett gott hälsoknep till hälsa för alla tarmknepigheter men det är nog en gammal grund regel mot var person.
Hej.
Se till helhetens Långsamma kolhydrater som en grund läggande kost mot balanserande av hälsa.
Ovan produkter bör ses med ett vakande öga.
Light produkter som så är en falsk sanning, 2 lightprodukter är 1 vanlig kaloririk produkt i sockermängd/energi.
Light produkter väcker upp intolerans minnen i ditt DNA. ( se USAs forskningar via nätet)Så därav har många vuxna helt plötsligt fått pollenintolerans. Så drick och ät orginal produkter.
Vissa fettintolerantiker tester light men det viktiga är att ta bort dold fett , såsom köpt färdiglagad mat, fett på kött. Fet korv ja ni vet alt sådant.
Köp ekologiska nötter och oljor och ät riktig frukost, lunch och middag., även uteätarfolket kan idag äta komplett näringskost i storstäderna, MAX, större resecentraler, flyg m.m.
Jag brukar säga lägg fettet på bordet så att du kan ha koll över det bland allt annat som måste has koll över men det ger en klar bild mot grundläggande/förebyggande hälsa.
Viltkött som grund är magert och det bästa ja.
Det ser komplicerat ut men: Långsamma kolhydrater, lågprotein vegetabilier, mkt viltkött med lax och sill. Syrade produkter. Rotgrönt och långkokt. Bönor och långkokt.
Koll över oljor och fett.
Rismjölk och Soja bönan är mkt okej mot yoghurt mjölk och grädde.
Jag ser att det sista året har innehållet i de små lunch förpackningarna på olika butiker förändrats mot fantastisk möjlighet och allt tår på innehållsförpackningarna, så snabblunch vid fartfyllda dagar finns mer och mer.
Skriven av Åse
Skrevs december 2010
Jag ser att viss Celaki kan testas, men se till att ett antal är intolerant mot de olika sädesslgen och ej oljan i gluten. Det finns flera olika intolerans samt mot fettintolleranser också, då är alla fetter knepiga ja. En del får korsreaktioner av olika mjöl sorter mot pollen och djur/växter. Många tål heller ej att partner äter gluten. Så glad är vi idag, att samtliga har kännedom om att låglaktos och lågprotein mot fettkontroll är en mycket god/livsnödvändig balans samt så många fina möjligheter att köpa olika glutenfritt och övriga intolerans fria produkter. Rårismjöl . Tack för det. Samt Organia produkter mot Rårispasat och annat kanske kan ordnas, också toppen Rårisprodukter ja. Så fint .
Åse
Skriven av Åse
Skrevs december 2010
Viktigt är ordet lågkolhydrat som verksam substans för att balansera intolerans reaktioner, ett gott hälsoknep till hälsa för alla tarmknepigheter men det är nog en gammal grund regel mot var person.
Ekobönor / Syrade produkter är godheter mot en strålande hälsa.
Åse
Skriven av Åse
Skrevs december 2010
Hej.
Se till helhetens Långsamma kolhydrater som en grund läggande kost mot balanserande av hälsa.
Ovan produkter bör ses med ett vakande öga.
Light produkter som så är en falsk sanning, 2 lightprodukter är 1 vanlig kaloririk produkt i sockermängd/energi.
Light produkter väcker upp intolerans minnen i ditt DNA. ( se USAs forskningar via nätet)Så därav har många vuxna helt plötsligt fått pollenintolerans. Så drick och ät orginal produkter.
Vissa fettintolerantiker tester light men det viktiga är att ta bort dold fett , såsom köpt färdiglagad mat, fett på kött. Fet korv ja ni vet alt sådant.
Köp ekologiska nötter och oljor och ät riktig frukost, lunch och middag., även uteätarfolket kan idag äta komplett näringskost i storstäderna, MAX, större resecentraler, flyg m.m.
Jag brukar säga lägg fettet på bordet så att du kan ha koll över det bland allt annat som måste has koll över men det ger en klar bild mot grundläggande/förebyggande hälsa.
Viltkött som grund är magert och det bästa ja.
Det ser komplicerat ut men: Långsamma kolhydrater, lågprotein vegetabilier, mkt viltkött med lax och sill. Syrade produkter. Rotgrönt och långkokt. Bönor och långkokt.
Koll över oljor och fett.
Rismjölk och Soja bönan är mkt okej mot yoghurt mjölk och grädde.
Jag ser att det sista året har innehållet i de små lunch förpackningarna på olika butiker förändrats mot fantastisk möjlighet och allt tår på innehållsförpackningarna, så snabblunch vid fartfyllda dagar finns mer och mer.
Skriven av Åse
Skrevs december 2010
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)