Tips! Lailas Gula Mjölmix
Jag är glutenallergiker och reagerar även på vetestärkelse.
Det mjöl som används vid bakning i vårt hem är "Lailas GulaMjölmix blandning".
Problemet är att när jag följt hennes recept för "jäst degar" så blir mina bullar torra och hårda!
Förändring jag gjort:
I Lailas recept skriver hon;Gula Mjölmix 10-12dl. Nu mera minskar jag med minst 2dl, från det lägsta talet, dvs 10dl i detta fallet, å mina bullar blir LJUVLIGA!!
Lailas gula mjölmix finns i de flesta ICA butiker.. eller är på Allergimat.com.
Lycka till!!
Skriven av Birgitta
Skrevs februari 2010
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)