Tips på gott bröd

Någon som har tips på gott bröd. Färdigt eller recept. Vad som helst men inte med betfiber!

Skriven av Kine
Skrevs mars 2007


Hej!!

Jag brukar använda receptet som står på baksidan av fiberhuskpåsen som bas. Sen brukar jag blanda i rejält med glutenfri müsli och hackade valnötter samt sirap. Man får nog ta lite mindre "mjöl" när man har i andra ingredienser men det märker du ju.
Jag har lixom slutat mäta, utan häller bara i...

Har jag inte müsli och valnötter hemma brukar jag blanda i rejält med havregryn och sirap.

Men godast är det med müsli och valnötter. Brödet blir som saftigare på nått sätt med det i :)

/ Nina

Skriven av Nina
Skrevs mars 2007


Gör en deg med neutral smak, men innan du häller i mjölet tar du i
Fint hackade soltorkade tomater och oregano, mängden är en smak sak. Gör de som bullar och platta till de som en sula och strö över riven ost om man tål det och lite oregano. Blir jättegott och påminner lite om pizza smak

Skriven av Linda
Skrevs mars 2007


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier