Tips på gott bröd
Någon som har tips på gott bröd. Färdigt eller recept. Vad som helst men inte med betfiber!
Skriven av Kine
Skrevs mars 2007
Hej!!
Gör en deg med neutral smak, men innan du häller i mjölet tar du i
Fint hackade soltorkade tomater och oregano, mängden är en smak sak. Gör de som bullar och platta till de som en sula och strö över riven ost om man tål det och lite oregano. Blir jättegott och påminner lite om pizza smak
Skriven av Linda
Skrevs mars 2007
Skriven av Kine
Skrevs mars 2007
Hej!!
Jag brukar använda receptet som står på baksidan av fiberhuskpåsen som bas. Sen brukar jag blanda i rejält med glutenfri müsli och hackade valnötter samt sirap. Man får nog ta lite mindre "mjöl" när man har i andra ingredienser men det märker du ju.
Jag har lixom slutat mäta, utan häller bara i...
Har jag inte müsli och valnötter hemma brukar jag blanda i rejält med havregryn och sirap.
Men godast är det med müsli och valnötter. Brödet blir som saftigare på nått sätt med det i :)
/ Nina
Skriven av Nina
Skrevs mars 2007
Gör en deg med neutral smak, men innan du häller i mjölet tar du i
Fint hackade soltorkade tomater och oregano, mängden är en smak sak. Gör de som bullar och platta till de som en sula och strö över riven ost om man tål det och lite oregano. Blir jättegott och påminner lite om pizza smak
Skriven av Linda
Skrevs mars 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)