Turkiet Side
Hej
Åker till Turkiet Side i september med min dotter som har celiaki. Är det någon som har tips och erfarenhet från Side så tar jag tacksamt emot. Mvh Malin
Skriven av Gäst
Skrevs april 2009
Hej, mitt namn är Tina och vi var i Side för 2,5 år sedan och skall dit i slutet på september igen. Min dotter är glutenintolerant och vi bodde på Sunwing resort,Vings egna hotell, som var helt suveränt. Restaurang chefen gick igenom med oss vid varje måltid vad hon kunde äta och inte. Däremot var vi inte ute och åt så mycket men vad jag förstod så är det inte jätte enkelt.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2009
Hej,
Jag var nyligen i Belek, Turkiet och jag rekommenderar att ta med översättningskort på turkiska! Jag hade bara på engelska och det var i princip omöjligt att göra sig förstådd på engelska. Jag åt bara sådant som jag kände var säkert.
Skriven av Lotta
Skrevs juli 2009
Om man reser med reseledare så brukar de ha med sig översatta lappar där det står att man är glutenintolerant. I Alanya på Cleopatra Hotel så gick kocken igenom vilka rätter jag kunde äta och inte, när jag visade honom lappen. Han pekade och sa "ok" eller "no". Jag mådde så bra den veckan. Synd bara att jag fick matförgiftning när jag kom hem då jag satte i mig hejdlöst med choklad för att jag hade levt utan i en vecka. Är laktosintolerant så det var dumt :-D Lycka till!
Skriven av Annika
Skrevs november 2009
Åker till Turkiet Side i september med min dotter som har celiaki. Är det någon som har tips och erfarenhet från Side så tar jag tacksamt emot. Mvh Malin
Skriven av Gäst
Skrevs april 2009
Hej, mitt namn är Tina och vi var i Side för 2,5 år sedan och skall dit i slutet på september igen. Min dotter är glutenintolerant och vi bodde på Sunwing resort,Vings egna hotell, som var helt suveränt. Restaurang chefen gick igenom med oss vid varje måltid vad hon kunde äta och inte. Däremot var vi inte ute och åt så mycket men vad jag förstod så är det inte jätte enkelt.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2009
Hej,
Jag var nyligen i Belek, Turkiet och jag rekommenderar att ta med översättningskort på turkiska! Jag hade bara på engelska och det var i princip omöjligt att göra sig förstådd på engelska. Jag åt bara sådant som jag kände var säkert.
Skriven av Lotta
Skrevs juli 2009
Om man reser med reseledare så brukar de ha med sig översatta lappar där det står att man är glutenintolerant. I Alanya på Cleopatra Hotel så gick kocken igenom vilka rätter jag kunde äta och inte, när jag visade honom lappen. Han pekade och sa "ok" eller "no". Jag mådde så bra den veckan. Synd bara att jag fick matförgiftning när jag kom hem då jag satte i mig hejdlöst med choklad för att jag hade levt utan i en vecka. Är laktosintolerant så det var dumt :-D Lycka till!
Skriven av Annika
Skrevs november 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)