USA
Har nyligen varit i Rhode Island, USA och det glutenfria utbudet har ökat den jag var där 2010. Glutenfria korvbröden är mycket bättre än de svenska, de är mjuka konstistensen och ser ut som vanliga korvbröd med vetemjöl. Pizzorna smakar också bättre liksom matbrödet. Jag handlade de varorna på Stop & Shop och Dave's.
Skriven av Benny
Skrevs juli 2014
Skönt att höra, Benny! Tack för tips.
Skriven av Catte
Skrevs juli 2014
Bareburger - Har bra mat och ett ställe som jag kan rekommendera i NY. De har då allt organic, så fritt från azofärgämnen, konserveringsmedel till glutenfria alternativ - allt från hamburgerbröd till öl, även så är de öppna för andra allergier så att man lätt kan anpassa sitt matval.
Skriven av Annica
Skrevs april 2015
Skriven av Benny
Skrevs juli 2014
Skönt att höra, Benny! Tack för tips.
Skriven av Catte
Skrevs juli 2014
Bareburger - Har bra mat och ett ställe som jag kan rekommendera i NY. De har då allt organic, så fritt från azofärgämnen, konserveringsmedel till glutenfria alternativ - allt från hamburgerbröd till öl, även så är de öppna för andra allergier så att man lätt kan anpassa sitt matval.
Skriven av Annica
Skrevs april 2015
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)