Uppvärmningsfrågor

Undrar över två saker;
Kan jag använda RapsyFrutti i varm matlagning, såsom matlagningasyoghurt/CremeFraiche utan att det skär sig?
Maizenavälling - gjord på havremjölk - köpte sonen. Men det tar sån tid att koka och sen svalka ner till ät-temperatur. Någon som vet om det går att koka i förväg (typ 1-2 portioner) och sen bara värma? Eller måste det koka över huvudtaget? Vi testade även EkoGo (?) mjölkfria välling och sambon, som var tillberedare och avsmakare, höll på att klökas i flera minuter efter :-) Så den varianten blir det nog inte...

Skriven av Kristina
Skrevs juli 2007


Hej!

Vi gör välling så här.
3dl vatten och 3 msk havremust (änglamark på coop har mjölkfri)
kokas upp tills den tjocknar lite. Sedan har vi i 2 dl solhavre, då svalnar den ganska fort. Vi har sedan i 12 skopor nutra, men det måste man ju inte ha. Denna välling häller vi upp i 2 flaskor som vi har i kylen, om det gått några timmar kör vi den 1 min på 850 W. Dessa flaskor kan stå i 24 h, så det blir till kväll och morgon.

Mvh
Maria


Skriven av Gäst
Skrevs juli 2007


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier