Uppvärmningsfrågor
Undrar över två saker;
Kan jag använda RapsyFrutti i varm matlagning, såsom matlagningasyoghurt/CremeFraiche utan att det skär sig?
Maizenavälling - gjord på havremjölk - köpte sonen. Men det tar sån tid att koka och sen svalka ner till ät-temperatur. Någon som vet om det går att koka i förväg (typ 1-2 portioner) och sen bara värma? Eller måste det koka över huvudtaget? Vi testade även EkoGo (?) mjölkfria välling och sambon, som var tillberedare och avsmakare, höll på att klökas i flera minuter efter :-) Så den varianten blir det nog inte...
Skriven av Kristina
Skrevs juli 2007
Hej!
Kan jag använda RapsyFrutti i varm matlagning, såsom matlagningasyoghurt/CremeFraiche utan att det skär sig?
Maizenavälling - gjord på havremjölk - köpte sonen. Men det tar sån tid att koka och sen svalka ner till ät-temperatur. Någon som vet om det går att koka i förväg (typ 1-2 portioner) och sen bara värma? Eller måste det koka över huvudtaget? Vi testade även EkoGo (?) mjölkfria välling och sambon, som var tillberedare och avsmakare, höll på att klökas i flera minuter efter :-) Så den varianten blir det nog inte...
Skriven av Kristina
Skrevs juli 2007
Hej!
Vi gör välling så här.
3dl vatten och 3 msk havremust (änglamark på coop har mjölkfri)
kokas upp tills den tjocknar lite. Sedan har vi i 2 dl solhavre, då svalnar den ganska fort. Vi har sedan i 12 skopor nutra, men det måste man ju inte ha. Denna välling häller vi upp i 2 flaskor som vi har i kylen, om det gått några timmar kör vi den 1 min på 850 W. Dessa flaskor kan stå i 24 h, så det blir till kväll och morgon.
Mvh
Maria
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)