Vaniljgrädde

Hittade marsansås (kokbar) som - vad jag kunde se - var mjölkfri.
Kokade den med Oatly iMat havregrädde enl. recept till marsankräm. Den blev riktigt tjock, så att vispen stod för sig själv när man släppte. Jag lät den kallna ordentligt och vispade sedan i mera iMat och den blev faktiskt riktigt fluffig och fin! Använde den som fyllning i ett Napoleon-liknande bakverk. Mycket gott! Man får väl prova sig fram med hur mycket iMat man tar i i setg 2...jag mätte tyvärr inte mängden. Jag kommer absolut att prova detta igen.

Skriven av Nell
Skrevs februari 2006


Tack för tipset!!!

Har inhandlat ingredienserna och nu är det bara att prova när lämpligt tillfälle ges...

Skriven av Pia
Skrevs februari 2006


Annars finns det ett märke som heter Soyatoo! som gör riktigt god grädde som blir fluffig.

PS. Ekströms kokbara vaniljsås har alltid varit mjölkfri.

Skriven av Annica
Skrevs september 2006


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier