Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg
När jag bakar ex:sockerkaka med bakpulver i speciellt med Choklad i el annat blir den alltid kladdig,går sönder.
Mår dåligt om kakan inte är helt genomgräddad.
Har provat ha den inne lite längre men rädd blir för torr då. Provat äggersättning no egg, fick ont i magen av den.
Tål troligen inte nån annan sort heller då jag är väldigt känslig bla för kakaor som inte är helt genomgräddade,konstgjorda ämnen mm.
Är det någon som har nåt tips man kan göra så kakorna inte blir så kladdiga?
Skriven av Hanna
Skrevs februari 2012
Prova det här receptet på chokladkaka.
Mår dåligt om kakan inte är helt genomgräddad.
Har provat ha den inne lite längre men rädd blir för torr då. Provat äggersättning no egg, fick ont i magen av den.
Tål troligen inte nån annan sort heller då jag är väldigt känslig bla för kakaor som inte är helt genomgräddade,konstgjorda ämnen mm.
Är det någon som har nåt tips man kan göra så kakorna inte blir så kladdiga?
Skriven av Hanna
Skrevs februari 2012
Prova det här receptet på chokladkaka.
Blanda:
3,25 dl mjöl
1 tsk bikarbonat
2,25 dl socker
1/2 tsk salt
3 rågade msk cacao
1,5 tsk vaniljsocker
tillsätt:
0,75 dl rapsolja
1 tsk vinäger
2,25 dl vatten.
grädda 30-35 minuter i 175 grader.
den är inte alls dum och vill man så kan man servera den med lite glass eller vispgrädde.
Skriven av Katarina
Skrevs februari 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)