Ang. glukossirap och maltodextrin

Alltså, jag fattar inte riktigt - kan man äta detta eller inte? OM det är gjort av vete, är det då så mkt gluten kvar att man inte kan äta det eller? Har hittills inte undvikit dessa båda om det inte stått att de gjorts på vete.

Skriven av Maria
Skrevs oktober 2008


Hejsan,

Kika i mitt inlägg gällande stärkelse och modifierad stärkelse (2 inlägg ovan detta) så får du lite kött på benen.

Hälsningar

//Micke

Skriven av Mikael
Skrevs november 2008


Hej igen,

Självklart flyttar sig inlägget när man skrivit nåt i det. =/ Se mitt inlägg som har överskriften "Angående "vanlig" samt modifierad s" och där Mikael Pettersson står som "författare".

Hälsningar

//Micke

Skriven av Mikael
Skrevs november 2008


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier