Ang. glukossirap och maltodextrin
Alltså, jag fattar inte riktigt - kan man äta detta eller inte? OM det är gjort av vete, är det då så mkt gluten kvar att man inte kan äta det eller? Har hittills inte undvikit dessa båda om det inte stått att de gjorts på vete.
Skriven av Maria
Skrevs oktober 2008
Hejsan,
Hej igen,
Skriven av Maria
Skrevs oktober 2008
Hejsan,
Kika i mitt inlägg gällande stärkelse och modifierad stärkelse (2 inlägg ovan detta) så får du lite kött på benen.
Hälsningar
//Micke
Skriven av Mikael
Skrevs november 2008
Hej igen,
Självklart flyttar sig inlägget när man skrivit nåt i det. =/ Se mitt inlägg som har överskriften "Angående "vanlig" samt modifierad s" och där Mikael Pettersson står som "författare".
Hälsningar
//Micke
Skriven av Mikael
Skrevs november 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)