Använda samma sked?
Läste att om man inte tål gluten så kan man tex inte använda samma sked till glutenfritt och vanlig mat. Gällder det alltid, eller räcker det med att diska skeden. Eller ska man ha speciella bestick,tallrikar, skålar osv..?
Skriven av Jensa
Skrevs juni 2012
Det som menas är att man ska inte ta i ena byttan och sedan i den andra med samma sked. Det räcker med vanlig diskning, det krävs ingen särskild utrustning.
Skriven av Louise
Skrevs juni 2012
Tack så mycket för ditt svar!
Hjälper mig mycket, slipper vi byta ut all utrustning igen.. som vi fick göra vid mjölkallergin...
Skriven av Jensa
Skrevs juli 2012
Skriven av Jensa
Skrevs juni 2012
Det som menas är att man ska inte ta i ena byttan och sedan i den andra med samma sked. Det räcker med vanlig diskning, det krävs ingen särskild utrustning.
Skriven av Louise
Skrevs juni 2012
Tack så mycket för ditt svar!
Hjälper mig mycket, slipper vi byta ut all utrustning igen.. som vi fick göra vid mjölkallergin...
Skriven av Jensa
Skrevs juli 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)