Baka Kaka utan socker!

jag är en 18årig tjej som e allergisk mot gluten,mjölk,soja.. men har nu blivit känslig mot socker..
vad ska jag använda istället för socker när jag ska baka lussekatter och peparkakor??
vet ni något?

Skriven av Mimmi
Skrevs november 2004


Hej! Jag är både laktos- och sackarosintolerant. Jag är väldigt känslig mot socker. När jag nu kommer på nåt jag kan baka så använder jag fruktsocker (vilket jag tål) eller även vanligt sötningsmedel. Detta går bra. Det blir dock bäst med fruktsocker. Jag bakar lussebullar utan socker och använder istället fruktsocker. Det blir jättebra faktiskt. Testa! Hoppas detta va till hjälp. Jag har själv problem med att hitta på mat och baka eftersom det är så mycket som innehåller sackaros, som t.ex. många grönsaker, frukter, kakor m.m.

Skriven av Camilla
Skrevs december 2004


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier