Baka med filmjölk?
Sedan säkert 25 år bakar vi mjuk pepparkaka på filmjölk, och vår familjemedlem som är hyperallergisk mot mjölkprotein kan äta den. kakan är inne i ugnen i 50 minuter, och en barnläkare har förklarat att den långa uppvärmningstiden gör att proteinet på något sätt oskadliggörs. Muffins på samma smet, med betydligt kortare tid i ugnen, går alltså inte bra. Har någon mer provat detta, kanske med andra recept?
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011
Är ni säkra på att barnet är mjölkproteinallergiskt och inte laktostintolerant? Det kan i och för sig vara så att ditt barn precis som jag har en mjölkproteinallergi som pendlar. Har jag varit HELT strikt mjölkfri i tio år så kan jag äta EN vanlig muffin men äter jag en till blir jag kanondålig.
Skriven av Helle
Skrevs juli 2011
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011
Är ni säkra på att barnet är mjölkproteinallergiskt och inte laktostintolerant? Det kan i och för sig vara så att ditt barn precis som jag har en mjölkproteinallergi som pendlar. Har jag varit HELT strikt mjölkfri i tio år så kan jag äta EN vanlig muffin men äter jag en till blir jag kanondålig.
Skriven av Helle
Skrevs juli 2011
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)