Bullar
Hej undrar om man kan tillsätta vatten istället för mjölk när man bakar kanelbullar
Skriven av siv
Skrevs januari 2017
Vet tyvärr inte om vatten funkar, aldrig provat. Vill bara tipsa om iMat havregrädde/havremjölk, det använder jag alltid när jag bakar/lagar mat, grytor, sås osv. Tåler man iMat så tycker jag personligen det är det bästa substitutet för mjölk. Vatten funkar säkert också, kan kanske vara bra att då tillsätta lite extra fett som kompensation.
Skriven av Gäst
Skrevs januari 2017
Skriven av siv
Skrevs januari 2017
Vet tyvärr inte om vatten funkar, aldrig provat. Vill bara tipsa om iMat havregrädde/havremjölk, det använder jag alltid när jag bakar/lagar mat, grytor, sås osv. Tåler man iMat så tycker jag personligen det är det bästa substitutet för mjölk. Vatten funkar säkert också, kan kanske vara bra att då tillsätta lite extra fett som kompensation.
Skriven av Gäst
Skrevs januari 2017
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)