Dip
Skriven av Fredrik
Skrevs januari 2007
Jag äter helst guaccamole till chipsen, det gör du smidigt genom att mixa/mosa 2avokados tillsätta en påse guaccamolemix (finns i taco-hyllan)och därefter blanda i 1dl laktosfri gräddfil. Så är det klart!
Jag tycker personligen att detta är godare till tacochips, men är inte så förtjust i vanliga så kan bero på det.
Hoppas det ska smaka bra! :)
Skriven av Sabina
Skrevs januari 2007
Jag kör med Alpros yoghurt och Estrellas Holiday-dip eller OLW´s Triple Pepper. Eller Knorrs Lemon Dill.
Skriven av Walker
Skrevs april 2007
jag är helt mjölkintolerant och har fått experimentera mig fram till goda dip såser.
Majs chips ex euroshopper
(helt mjölkfria, vissa av estrella och OLWs chips innehåller mjölkpulver)
Min favorit dipp sås är iaf:
2-3 dl Alpro Soya naturell
3 msk chili sauce
1-2 tsk chilipulver
OBS! tänk på att om du låter dippen stå över natten kan smaken bli väldigt stark.
Experimentera dig fram till en god dipp sås.
Men det gäller att ha kryddor hemma ;)
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)