Glutenfritt bröd att rosta
Är det någon som har ett bra recept på bröd som blir gott att rosta och att göra varma mackor av?
Skriven av Karina
Skrevs maj 2007
Här kommer ett recept på rostbröd från "bakglädje"
50 g jäst, 50 g marg., 4 dl mjölk, 1 ägg, 1/2 burk keso, 1 tsk salt, 10 dl mjölmix, pensling ägg, sesamfrö eller vallmofrö.
forma 2 limpor och lägg de i 2 smorda formar, jäs under duk i 30 min.ugn 200 grader. pensla och häll över frön. grädda i undre delen av ugnen i 30 min.
Lycka till!!!!
Skriven av jenny
Skrevs maj 2007
Skriven av Karina
Skrevs maj 2007
Här kommer ett recept på rostbröd från "bakglädje"
50 g jäst, 50 g marg., 4 dl mjölk, 1 ägg, 1/2 burk keso, 1 tsk salt, 10 dl mjölmix, pensling ägg, sesamfrö eller vallmofrö.
forma 2 limpor och lägg de i 2 smorda formar, jäs under duk i 30 min.ugn 200 grader. pensla och häll över frön. grädda i undre delen av ugnen i 30 min.
Lycka till!!!!
Skriven av jenny
Skrevs maj 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)