Hemlighet bakom pizzan
Hej,
Jag har gjort pizzor i över 20 år och tänkte avslöja hemligheterna som pizzabagarna inte will att ni ska känna till. Allt finns här www.thebestpizzaintheworld.info
För er som är allergiska mot gluten så är det till att bara byta ut produkterna. Hemligheten finns inte i produkten utan tillverkningen. Dessa pizzor kommer smaka lika eller bättre än stenugnspizzor!!!
Skriven av Marre
Skrevs mars 2007
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)