Majstortillan är inte riktigt som en vetetortilla
Hej! Jag vill bara berätta lite om själva majstortillan. Den är inte precis lik en vetemjöltortilla då den är gjord av majs. Majsen gör att den inte är lika mjuk och det är därför viktgit att värma den först i panna innan man äter den eller försöker rulla den. Den jag berättade om att vi importerar är vakumförpackad och när man öppnar paketet är bröden hårt packade och bör därför försiktigt säras på för att inte gå sönder. Det luktar också ganska mycket majs om bröden.
Hoppas ni som provat tycker om dem.
mvh
Anna
Skriven av Anna
Skrevs april 2008
Hoppas ni som provat tycker om dem.
mvh
Anna
Skriven av Anna
Skrevs april 2008
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)