Mjölk- och sojafri "grädde"
Hej!
Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten)
Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen.
Vispa en stund och sätt in det i kylen.
Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver.
Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!!
Vi spritsade "grädden" med gott resultat.
Lycka till!
/Karin
Skriven av karin
Skrevs februari 2003
hej Karin!
Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade.
Skriven av Louise
Skrevs februari 2003
Har gjort detta med soja grädden med....
Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten)
Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen.
Vispa en stund och sätt in det i kylen.
Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver.
Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!!
Vi spritsade "grädden" med gott resultat.
Lycka till!
/Karin
Skriven av karin
Skrevs februari 2003
hej Karin!
Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade.
Skriven av Louise
Skrevs februari 2003
Har gjort detta med soja grädden med....
två till tre gelatinblad och tre matskedar socker och halv matsked vaniljsocker. in i kylen och det blir godare än vanlig grädde.....
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)