Mjölk- och sojafri "grädde"

Hej!
Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten)
Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen.
Vispa en stund och sätt in det i kylen.
Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver.
Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!!
Vi spritsade "grädden" med gott resultat.
Lycka till!
/Karin

Skriven av karin
Skrevs februari 2003


hej Karin!
Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade.


Skriven av Louise
Skrevs februari 2003


Har gjort detta med soja grädden med....

två till tre gelatinblad och tre matskedar socker och halv matsked vaniljsocker. in i kylen och det blir godare än vanlig grädde.....

Skriven av Gäst
Skrevs mars 2005


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier