Mjölk och äggfri glass
Bor utomlands med kraftigt allergisk son, skulle så gärna vilja göra god glass till honom. Har provat Oatley vaniljvisp och Rapsy produkter men tänkte prova göra glass själv. Äggen här kan man inte äta råa, då det finns mycket salmonella smitta här. Jag undrar om någon vet om man kan använda äggersättningsmedel när man gör glass?? Någon som provat??
Enkelt recept - vispa oatley vaniljsås lite fluffig - riv ner bitar av mjölfri choklad eller polkagrisar, marsmallows, krossad maräng eller chokladsås tex. och frys in - kanongott!
Skriven av Anneli
Skrevs februari 2008
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2008
Enkelt recept - vispa oatley vaniljsås lite fluffig - riv ner bitar av mjölfri choklad eller polkagrisar, marsmallows, krossad maräng eller chokladsås tex. och frys in - kanongott!
Skriven av Anneli
Skrevs februari 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)