Musli

hej...har en son på 2 år med celiaki,har blivit ganska duktig på glutenfritt,men saknar recept på hemgjord musli,som blir god,lika recept på grövre matbröd som inte blir så torrt..finns det nån gullig människa som har några tips?tack på förhand

Skriven av helene
Skrevs mars 2004


Hej! Jag brukar göra egen müsli! Jag använder mig av hirsflingor, bovete och solroskärnor. Blanda detta med lite olja och så honung. In i ugnen på 200 grader. Ha uppsikt över det så du inte bränner det... Rör ibland så allt rostat. När det är klart och har svalnat brukar jag lägga ner russin. Jag tycker detta är jätte gott i fil. Är både gluten o laktos känslig så jag kan inte äta yougurt men det fungerar säkert.... ta honung efter smak men ändå ganska mkt för att få det sött... Prova dig fram!! Lycka till... (har lite olika recept du får gärna maila om du vill ha ngt)

Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier