Musli
hej...har en son på 2 år med celiaki,har blivit ganska duktig på glutenfritt,men saknar recept på hemgjord musli,som blir god,lika recept på grövre matbröd som inte blir så torrt..finns det nån gullig människa som har några tips?tack på förhand
Skriven av helene
Skrevs mars 2004
Hej! Jag brukar göra egen müsli! Jag använder mig av hirsflingor, bovete och solroskärnor. Blanda detta med lite olja och så honung. In i ugnen på 200 grader. Ha uppsikt över det så du inte bränner det... Rör ibland så allt rostat. När det är klart och har svalnat brukar jag lägga ner russin. Jag tycker detta är jätte gott i fil. Är både gluten o laktos känslig så jag kan inte äta yougurt men det fungerar säkert.... ta honung efter smak men ändå ganska mkt för att få det sött... Prova dig fram!! Lycka till... (har lite olika recept du får gärna maila om du vill ha ngt)
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Skriven av helene
Skrevs mars 2004
Hej! Jag brukar göra egen müsli! Jag använder mig av hirsflingor, bovete och solroskärnor. Blanda detta med lite olja och så honung. In i ugnen på 200 grader. Ha uppsikt över det så du inte bränner det... Rör ibland så allt rostat. När det är klart och har svalnat brukar jag lägga ner russin. Jag tycker detta är jätte gott i fil. Är både gluten o laktos känslig så jag kan inte äta yougurt men det fungerar säkert.... ta honung efter smak men ändå ganska mkt för att få det sött... Prova dig fram!! Lycka till... (har lite olika recept du får gärna maila om du vill ha ngt)
Skriven av Sofia
Skrevs mars 2004
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)