Råg och korn i recept
Vetemjöl brukar det ju bara vara att byta ut mot glutenfri mjölmix, men kan man byta ut korn och råg med något? jag har nyligen köpt en kokbok med många brödrecept med korn och råg i, skulle va kul om man kunde testa de.
Skriven av Martina
Skrevs september 2008
Jag brukar ta grov mjölmix och sen blanda i krossade linfrön, betfiber och lite sånt. Blir gott det med.
Skriven av Nina
Skrevs september 2008
Skriven av Martina
Skrevs september 2008
Jag brukar ta grov mjölmix och sen blanda i krossade linfrön, betfiber och lite sånt. Blir gott det med.
Skriven av Nina
Skrevs september 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)