Risifrutti och risgrynsgröt

kan man var säker på att de är glutenfria?
Min dotter lever nästan på det när hon är hemma. kan man lita på att skolköken verkligen är noga med specialkosterna??
fy vad jobbigt när man inte hittar vad felet är till att glutenvärdena är för höga på min dotter:(

Skriven av Anna
Skrevs juni 2006


Har en lillasyster som är allergisk mot hysteriskt mycket i matväg. Skolköket har alltid lyckats med hennes mat, kanske för att dom har fått veta att hon bokstavligen talat kommer dö om hon får i sig något som hon inte tål.

Vet inte hur allergisk ditt barn är, men ibland kanske man får överdriva vad som händer om de får i sig nått de inte tål. Vet de om att riskerna är enorma så blir de mer nogranna än om de "bara" riskerar att ett barn får utslag eller liknande.

Skriven av Annica
Skrevs september 2006


Hej! Om jag hade varit du, så hade jag gjort egen Risifrutti och risgrynsgröt ett tag, för att se om det hjälper... Gör det inte det får du göra som Annica föreslår, prata med skolköken, gärna informera dem om luftburna partiklar m.m, och i värsta fall överdriva....

Skriven av Lisa
Skrevs september 2006


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier