Smörgåstårta
Hej!!
Är det någon som har några bra förslag till fyllningar i smörgåstårta när man är mjölkallergisk.
Hej. se reccept på smörgåstårta under rubriken reccept samt recceptet på mjölkfri majonäs.
Smaklig måltid.
Skriven av Susanne
Skrevs maj 2004
Det finns mjölkfri leverpastej för den som tycker om det.
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2004
Hej!
en fyllning som funkar bra är att blanda finskuren färskrökt lax tillsammans med Oatlys iMat och dill.
/Karin
Skriven av karin
Skrevs oktober 2004
har ej provat men skulle kunna tänka mig att det skulle bli bra. Det finns något som heter supreme souer och som ska vara ungefär som creme fraich. Om man blandar det med mjölkfri majonäs, tonfisk och purjolök, samt salt och peppar så blir det nog en perfekt fyllning till smörgåstårta. Garnera sedan med tomater samt annat du gillar. Har gjort smörgåstårtan med creme fraich och den är jättegod så det borde ju fungera. Nackdelen är att supreme souer är dyrt 50 kr för en burk, fast den är större än en vanlig creme fraich
Skriven av anna
Skrevs mars 2005
Jag brukar göra en fyllning med hackad skinka,coctailbär, oatly allt i mat, mjölkfri majonäs eller mjölkfri leverpastej (Scan, koll deras hemsida) hackad gurka, mjölkfri majonäs och oatly allt i mat.
Skriven av Maria
Skrevs april 2005
Är det någon som har några bra förslag till fyllningar i smörgåstårta när man är mjölkallergisk.
Hälsningar Helena
Skriven av Helena
Skrevs maj 2004
Hej. se reccept på smörgåstårta under rubriken reccept samt recceptet på mjölkfri majonäs.
Smaklig måltid.
Skriven av Susanne
Skrevs maj 2004
Det finns mjölkfri leverpastej för den som tycker om det.
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2004
Hej!
en fyllning som funkar bra är att blanda finskuren färskrökt lax tillsammans med Oatlys iMat och dill.
/Karin
Skriven av karin
Skrevs oktober 2004
har ej provat men skulle kunna tänka mig att det skulle bli bra. Det finns något som heter supreme souer och som ska vara ungefär som creme fraich. Om man blandar det med mjölkfri majonäs, tonfisk och purjolök, samt salt och peppar så blir det nog en perfekt fyllning till smörgåstårta. Garnera sedan med tomater samt annat du gillar. Har gjort smörgåstårtan med creme fraich och den är jättegod så det borde ju fungera. Nackdelen är att supreme souer är dyrt 50 kr för en burk, fast den är större än en vanlig creme fraich
Skriven av anna
Skrevs mars 2005
Jag brukar göra en fyllning med hackad skinka,coctailbär, oatly allt i mat, mjölkfri majonäs eller mjölkfri leverpastej (Scan, koll deras hemsida) hackad gurka, mjölkfri majonäs och oatly allt i mat.
Skriven av Maria
Skrevs april 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)