Stärkelse/glykossirap
Jag undrar om ni äter produkter som ligger under gränsvärdet eller om ni håller er helt från sådana produkter? Om det står att ngt innehåller stärkelse/glykossirap (vete) och att produkten är helt glutenfri för att i slutprodukten har allt protein tagits bort, kan man lita på det då?
Skriven av Sofia
Skrevs april 2007
Skriven av Sofia
Skrevs april 2007
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)