Surdeg?
är det någon som testat att göra en "traditionell" surdeg på t.ex. sempers grovmix? antar att jag skulle kunna testa, men det käns lite snopet att hålla på och passa surisen i en vecka omm det inte funkar alls eller gör någon skillnad i baket sedan.
tacksam för alla tankar och ideer som ni kan ha
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2010
Har ett recept på surdeg på bovetemjöl som ska vara bra! Ska testa den inom kort på min blogg:
www.matochlycka.blogspot.com - alla recpet glutenfria!
Välkommen!
Anna
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2011
tacksam för alla tankar och ideer som ni kan ha
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2010
Har ett recept på surdeg på bovetemjöl som ska vara bra! Ska testa den inom kort på min blogg:
www.matochlycka.blogspot.com - alla recpet glutenfria!
Välkommen!
Anna
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2011
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)